Site-ul www.filipspedition.ro este proprietatea Filip SRL, având ca date de identificare la RO1685441 cu sediul social în Arad, Str. Avrig 43, cod 310147, tel. 0257 256 796, email office@filipspedition.ro

Accesul și utilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor și condițiilor menționate în acest document. Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni și condiții, precum și asumarea responsabilității în cazul încălcării lor.

Materialele conţinute şi drepturile de proprietate intelectuală aferente, publicate pe acest website, sunt licenţa societăţii Filip SRL şi sunt protejate de lege. Folosirea textelor şi a informaţiilor de pe acest website este permisă în următoarele condiţii:

1. Documentele, materialele sau informaţiile nu vor fi modificate

2. Documentele, materialele sau informaţiile vor fi folosite doar pentru uzul personal, necomercial

3. Orice copie a acestor documente, materiale sau informaţii trebuie să includă înştiinţarea de copyright

Folosirea acestora este interzisă, în afara cazurilor menţionate mai sus. Utilizarea textelor şi a datelor în condiţiile prezentate nu permite folosirea designului şi a layout-ului sau a imaginilor publicate pe website. Autorizaţia de a copia în limitele menţionate anterior nu permite includerea materialelor, documentelor, informaţiilor sau a oricarei părţi din acestea în orice altă lucrare sau publicaţie, fie pe format tip hârtie, format electronic sau de altă natură. Nicio parte din acest website nu poate fi reprodusă, retransmisă ori stocată pe un alt website sau printr-un alt sistem electronic de înregistrare.

Accesul pe site

În timpul utilizării site-ului, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare și să nu desfășoare activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pot aduce prejudicii la buna funcționare a site-ului, a serverului sau a securității informațiilor. Utilizatorul se angajează să suporte orice costuri aferente utilizării site-ului precum cele pentru serviciile de telefonie sau internet.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui site au urmatoarele drepturi:

  • explorarea conținutului www.filipspedition.ro
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest website (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului)
  • persoana care își bazează deciziile, acțiunile sau inacțiunea sa pe informațiile conținute în acest website își asuma răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite

Limitarea răspunderii

Toate datele, imaginile și specificațiile tehnice prezentate pe acest site au caracter informativ. Acestea pot fi schimbate în orice moment, fără a fi necesară o înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului se supun legislației României. În caz de litigiu, se va încerca soluționarea amiabilă între părți, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă, va fi considerată instanța judecătorească de competență.

 

 

Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul