Promisiuni respectate până la finalul traseului

Pornim la drum cu un singur scop, acela de a ne întoarce având în clientul nostru un partener care să ne acorde încredere totală pe termen lung.

Încă de la început am urmărit ca prin serviciile Filip Spedition să oferim siguranța şi încrederea că totul va fi livrat în cele mai bune condiţii, în timp util. Acumulând experienţa necesară, alături de o echipă dedicată şi dotări ultramoderne, Filip Spedition îşi propune să meargă mai departe.

Întreaga noastră activitate este bazată pe angajamentul de a face lucrurile foarte bine, fără jumătăţi de măsură şi pe valorile care ne ghidează pe tot acest parcurs. Eficienţa se regăseşte la toate nivelele de activitate ale companiei Filip Spedition, de la optimizarea costurilor până la îmbunătăţirea timpului de transport.

În cadrul Filip Spedition fiecare etapă a procesului de transport este atent pregătită. Pe parcursul întregului proces de livrare coordonăm timpii de reacţie cu termenele, oricât de urgente, ale proiectelor clienţilor noştri. Analizăm atent nevoile fiecărui client şi ne ridicăm la nivelul aşteptărilor prin soluţii integrate, special adaptate acestora. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru livrarea în siguranţă şi în timp util.

Calitate, mediu şi siguranţă

Respectarea şi implementarea politicilor pentru asigurarea calităţii serviciilor, protecţiei mediului şi siguranţei muncii fac parte din cultura organizaţională a companiei.

Află mai multe ›

Filip Spedition în cifre

Din 1997 şi până în prezent, Filip Spedition a investit permanent în dezvoltarea flotei, calităţii serviciilor, în modul de lucru, precum şi în extinderea pe cele mai importante pieţe din Europa.

Află mai multe ›

Strategie operaţională

Filip Spedition se bazează pe implementare orientată către eficienţă, optimizare şi măsurarea permanentă a gradului de succes al proiectelor.

Află mai multe ›

Distribuie în Social Media
Legături rapide
Transport în Europa Acoperire
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul