Nu doar servicii, ci soluţii ce pun afacerea în mişcare

Pentru noi timpul nu este relativ. Siguranţa nu este opţională. Iar eficienţa în livrare şi comunicare nu sunt doar simplă teorie. Ştim ce facem şi garantăm asta prin echipa noastră de profesionişti dedicaţi 24/7.

Am crescut odată cu aşteptările clienţilor noştri şi am dezvoltat soluţii adaptate diverselor industrii precum automotive, reciclare, fabricarea oţelului şi a tablei, prelucrarea metalelor, industria lemnului, comercializarea articolelor sanitare, fabricarea maşinilor agricole, FMCG şi logistică.

Servicii complete de transport

Ne-am adaptat serviciile pentru a oferi diversitate. Tipurile de transport oferite includ marfă generală paletizată, marfă de volum, role din tablă şi bobine din oţel inoxidabil, marfă periculoasă ADR – clasa 3, marfă vrac (deşeuri feroase şi neferoase).

Dispecerat disponibil 24/7

Dispeceratul nostru vă stă la dispoziţie cu suport de comunicare în limbi de circulație internațională precum engleză, italiană, franceză, spaniolă, germană. Vă asigurăm astfel o comunicare optimă, cu partenerii, şoferii şi departamentul de trafic, pentru a evita neclarităţile în transmiterea informaţiilor legate de traseu.

Localizare permanentă a vehiculelor

Pentru fiecare segment de traseu asigurăm gestiunea traficului prin alerte din sistem cu privire la devierea de la traseu şi de la intervalul orar planificat. Acest serviciu vă oferă acces la statusul transportului, putând estima momentul sosirii.

Transport dedicat

Pentru partenerii cu volume mai mari, Fillip Spedition oferă  servicii de transport dedicat, punând la dispoziţie flotă şi personal specializat. Prin acest serviciu aveţi siguranţa că marfa va avea parte de cea mai bună manevrare şi va ajunge în timp util la destinaţie.

Remorci tampon

În cazul circuitelor de transport, Filip Spedition asigură remorci tampon în locaţiile de încărcare, în vederea optimizării timpilor de tranzit şi a termenelor de livrare. Se evită astfel posibilele situaţii de întârziere, cauzate de lipsa echipamentului de transport necesar.

Servicii de avizare

Filip Spedition îşi susţine partenerii prin întâmpinarea nevoilor clienţilor acestora. Pentru comenzile cu descărcări multiple, Filip Spedition asigură servicii de avizare a camioanelor la locaţiile de descărcare.

 

Distribuie în Social Media
Legături rapide
Transport în Europa Acoperire
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul