fbpx

Servicii și soluții

Transport dedicat

Pentru partenerii cu volume mai mari, Fillip Spedition oferă servicii de transport dedicat, punând la dispoziţie flotă şi personal specializat. Prin acest serviciu aveţi siguranţa că marfa va avea parte de cea mai bună calitate a transportului şi va ajunge în timp util la destinaţie.

Ne-am adaptat serviciile pentru a oferi diversitate. Tipurile de transport oferite includ marfă generală paletizată, marfă de volum, role din tablă şi bobine din oţel inoxidabil, marfă periculoasă ADR - clasa 3, marfă vrac (deşeuri feroase şi neferoase).

Serviciul de depozitare

Prin serviciul de depozitare situat în locația din Arad - România, ne ocupăm de toate operațiunile de depozitare, începând de la recepția mărfii, manipulare, depozitare, până la livrare. Avem o experiență mare în zona serviciilor de logistică și depozitare lucrând pentru clienți de anvergură. Misiunea noastră este să vă punem la dispoziție cele mai bune soluții personalizate de depozitare.

La Filip Spedition avem operatori implicați în logistica mărfurilor din dotare, gestionarea acesteia fiind o parte a managementului pe care îl oferim clientului, controlând fluxul și stocarea eficientă, prin servicii și siguranță între punctele de deplasare.

Remorci tampon

În cazul circuitelor de transport, Filip Spedition asigură remorci tampon în locaţiile de încărcare, în vederea optimizării timpilor de tranzit şi a termenelor de livrare. Se evită astfel posibilele situaţii de întârziere, cauzate de lipsa echipamentului de transport necesar.

Diferitele tipuri de marfă pe care le manevrăm ne-au determinat să diversificăm gama de modele ale flotei comerciale. Fiind specializaţi în transportul de volum, am apelat pentru remorcile mega la producători de tradiţie precum Schmitz Cargobull, Koegel, Merker și Knapen.

Soluții digitale

Prelucrare comandă

Informare șofer

Efectuare comandă

 • MONITORIZARE CURSĂ

  Identificați constant unde se află transportul dumneavoastră și când ajunge la destinație. Utilizăm cele mai noi sisteme pentru a știi în timp real care este stadiul încărcăturii dumneavoastră.

 • PERSONALIZARE TRANSPORT

  Gestionăm în parte toate informațiile legate de transportul dumneavoastră, stocând independent datele, cerințele și procesele referitoare la marfa pe care o încredințați firmei noastre.

 • INFORMARE

  Cu ajutorul tehnologiei avansate implementate, șoferii transportatori sunt mereu informați și se ridică la cele mai înalte standarde pentru a livra în siguranță marfa dumneavoastră.

 • SIGURANȚĂ

  Monitorizarea constantă a transportului, șoferii mereu informați, precum și implicarea în a alege ruta cea mai eficientă și rapidă sunt elementele unui transport în siguranță.

 • ADAPTABILITATE

  Identificăm eficient și rapid modalitatea și capacitatea de transport a mărfii dumneavoastră, amplasând corespunzător încărcătura în spațiul de transport sau suplimentând spațiul dacă este cazul.

 • COMUNICARE

  Prin intermediul portalului nostru, puteți plasa o comandă online și o puteți gestiona cum doriți, accesând informații și documente referitoare la transportul mărfii dumneavoastră.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/filipsp1/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/filipsp1/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 446