fbpx

Noutăți

Siguranță și încredere

La Filip Spedition urmărim întotdeauna menţinerea unei echipe profesioniste şi motivate. Acest lucru îl obţinem prin asigurarea unor condiţii de lucru cât mai bune şi reducerea rotaţiei de personal sau a absenteismului.

Dispeceratul nostru vă stă la dispoziţie cu suport de comunicare în limbi de circulație internațională precum engleză, italiană, franceză, spaniolă, germană. Vă asigurăm astfel o comunicare optimă, cu partenerii, şoferii şi departamentul de trafic, pentru a evita neclarităţile în transmiterea informaţiilor legate de traseu.

Logistică

O încărcătură, respectiv marfă care este transportată, poate fi mutată printr-o varietate de mijloace de transport și este organizată în diferite categorii de transport. În special pentru distanțe foarte mari, transportul produsului pe cale rutieră va beneficia de multe avantaje la îndemâna oricăruia.

La Filip Spedition avem operatori implicați în logistica mărfurilor din dotare, gestionarea acesteia fiind o parte a managementului pe care îl oferim clientului, controlând fluxul și stocarea eficientă, prin servicii și informații conexe între punctele de deplasare.

Localizare permanentă

Pentru fiecare segment de traseu asigurăm gestiunea traficului prin alerte din sistem cu privire la devierea de la traseu şi de la intervalul orar planificat. Acest serviciu vă oferă acces la statusul transportului, putând estima momentul sosirii.

Filip Spedition îşi susţine partenerii prin întâmpinarea nevoilor clienţilor acestora. Pentru comenzile cu descărcări multiple, Filip Spedition asigură servicii de avizare a camioanelor la locaţiile de descărcare.

Diversitate

Pentru noi timpul nu este relativ. Siguranţa nu este opţională. Iar eficienţa în livrare şi comunicare nu sunt doar simplă teorie. Ştim ce facem şi garantăm asta prin echipa noastră de profesionişti dedicaţi 24 / 24 ore.

Am crescut odată cu aşteptările clienţilor noştri şi am dezvoltat soluţii adaptate diverselor industrii precum automotive, reciclare, fabricarea oţelului şi a tablei, prelucrarea metalelor, industria lemnului, comercializarea articolelor sanitare, fabricarea maşinilor agricole, FMCG şi logistică.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/filipsp1/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/filipsp1/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 446