Responsabilitatea protejării mediului revine tuturor

Modernizarea sistemelor de colectare a apelor pluviale și menajere rezultate în urma activității de curățare a vehiculelor și a stației proprii de carburanți fac mai mult decât să ne susțină activitatea, și anume, reușesc să contribuie în mod considerabil la protecția mediului împotriva poluării în zona parcării centrale și pe platformă.

15 Sep 2014

Pe lângă responsabilitățile pe care le avem față de clienții și față de angajații noștri, avem o responsabilitate față de societatea în care ne desfășurăm activitatea, aceea de a proteja mediul de efectele potențial nocive.

Ca prim pas, am investit 50 000 de euro în modernizarea stației de carburanți și a spălătoriei pentru a combate efectul poluant pe care acestea îl pot produce asupra mediului. Așadar, a fost modernizat sistemul de colectare a apelor pluviale și menajere rezultate pe platformă, în așa manieră încât apa să fie trecută prin separatoare de hidrocarburi înainte de a ajunge în sistemul public de colectare a apei.

Pentru a eficientiza procesul de alimentare cu carburant al camioanelor, s-au înlocuit pompele stației de carburanți cu pompe de ultimă generație cu debit mărit și a fost implementat un sistem de identificare a consumatorului. Toate măsurile întreprinse respectă normele de protecție a mediului.

În această secțiune
Distribuie în Social Media
Legături rapide
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul