Flota comercială. Echipaţi pentru transporturi reuşite.

Întreaga flotă Filip Spedition, mai precis 350 de megatrailere, este echipată cu sistem de monitorizare prin GPS. Această dotare permite gestiunea, verificarea şi supravegherea transporturilor, garantând timpi optimi de reacţie şi de tranzit.

Siguranţa transportului şi livrările în timp util se bazează atât pe o bună organizare, cât şi pe vehicule performante. În cadrul Filip Spedition mizăm pe excelenţă tehnică, de aceea am ales pentru autotractoarele noastre producători de prestigiu precum Scania, DAF şi Mercedes. Vârsta medie a camioanelor noastre este de 1 an și jumătate.

Semiremorci. Capacitate crescută de transport.

Diferitele tipuri de marfă pe care le manevrăm ne-au determinat să diversificăm gama de modele ale flotei comerciale. Fiind specializaţi în transportul de volum, am apelat pentru remorcile mega la producători de tradiţie precum Schmitz Cargobull, Koegel, Merker și Knapen.

Monitorizare. Traseul, sub control permanent.

Întreaga flotă Filip Spedition este monitorizată prin intermediului serviciului specializat WebEye. Toate unităţile noastre sunt dotate cu sisteme de supraveghere GPS, ceea ce ne permite localizarea la minut a camionului, precum şi vizualizarea istoricului curselor prin indicarea precisă a locului şi a orei.

Distribuie în Social Media
Legături rapide
Transport în Europa Acoperire
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul