Ce noutăți a adus 2016 până în prezent

filip-spedition-flota

Un mic sumar al lucrurilor bune ce s-au întâmplat în viața companiei noastre, care ne permit să fim mai rapizi și mai eficienți pentru clienții noștri.

03 Mai 2016

Înnoirea flotei Filip Spedition

În aprilie 2016, flota Filip Spedition s-a actualizat prin achiziția a peste 50 tractoare Scania noi și a peste 55 semiremorci Schmitz Cargobull noi, însumând valoric 5,4 milioane Euro.
Unitățile sunt folosite atât pentru a înlocui alte vehicule din flotă cât și pentru a o extinde. Actualmente, Filip Spedition dispune de 280 semiremorci megatrailer care rulează în Europa în baza unor contracte de transport directe. 80% din cifra de afaceri a companiei o reprezintă partenerii direcți – importanți jucători din industria auto, aluminiu, mobilă și oțel, iar 20% o reprezintă partea spot a businessului.

Creștere susținută în domeniul auto

Începând cu 2011, Filip Spedition a demarat dezvoltarea segmentului auto prin semnarea unor contracte cu corporații renumite din domeniu. Ulterior, datorită respectării atente a cerințelor tehnice și implementării unor standarde de calitate ridicate, a crescut atât organic, cât si prin acțiuni de dezvoltare dedicate, procentul realizat în acest sector, astfel că în ultimul an s-a înregistrat o creștere de 10%. Parteneriate pe termen lung sunt în derulare cu Continental Automotive, Renault, Takata, Coficab Eastern Europe.

În această secțiune
Distribuie în Social Media
Legături rapide
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul