Ce noutăți a adus 2016 până în prezent

filip-spedition-flota

Ultimele știri - Un mic sumar al lucrurilor bune ce s-au întâmplat în viața companiei noastre, care ne permit să fim mai rapizi și mai eficienți pentru clienții noștri.

Citește articolul complet ›

2015 – un an al investițiilor

2015 a fost un an al investițiilor pentru Filip Spedition, astfel că îl încheiem adăugând la cuantumul investitțiilor de până acum un nou set de 28 capuri tractoare Scania EURO 6 și 10 semiremorci walking floor. Ca valoare, acestea se ridică la 2,8 milioane Euro.

Citește articolul complet ›

Ce a însemnat anul 2014 pentru noi

La acest final de an, avem plăcerea să vă anunțăm că eforturile depuse de Filip Spedition în 2014 în ceea ce privește furnizarea unor servicii de calitate converg către o cifră de afaceri de 20,5 milioane de euro – o creștere de 23% față de cea din anul 2013.

Citește articolul complet ›

Transport specializat role din oțel și tablă (coil liners)

15% creștere curentă în cadrul diviziei de transport specializat cu remorci – coil liners – destinate transportului bobinelor din tablă și oțel inoxidabil.

Citește articolul complet ›

Responsabilitatea protejării mediului revine tuturor

Modernizarea sistemelor de colectare a apelor pluviale și menajere rezultate în urma activității de curățare a vehiculelor și a stației proprii de carburanți fac mai mult decât să ne susțină activitatea, și anume, reușesc să contribuie în mod considerabil la protecția mediului împotriva poluării în zona parcării centrale și pe platformă.

Citește articolul complet ›

EVW Holding a livrat 20 de camioane noi DAF către Filip Spedition

Filip Spedition a optat tot pentru camioane DAF deoarece vehiculele cumpărate anul trecut s-au remarcat prin consum scăzut de combustibil, randament, fiabilitate şi confort.

Citește articolul complet ›

Regulament nou pentru timpul de conducere în transportul rutier

Prin intermediul noilor reglementări se definesc responsabilităţile companiilor din domeniul transportului şi modalităţile de creştere a eficienţei în sistemul de tahografe, prin evaluări tehnice.

Citește articolul complet ›

În această secțiune
Distribuie în Social Media
Legături rapide
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul