Investim în performanța transporturilor

filip_spedition-investiíi-noi-remorci

Investiție de 1 080 000 de euro în modernizarea flotei Filip Spedition. 40 remorci noi capabile să garanteze siguranța încărcăturii în varii condiții de drum și eficiența în respectarea termenelor de livrare.

17 Sep 2014

Siguranța mărfii transportate și respectarea termenelor de livrare au fost mereu principalele noastre preocupări. De aceea, am ales să investim în reînnoirea flotei noastre, astfel încât să asigurăm cele mai bune performanțe ale transporturilor rutiere interne și internaționale.

Investim 1 080 000 de euro în achiziția a 40 de remorci noi Schmitz Cargobull, recunoscute pentru versatilitatea cu care pot fi adaptate diverselor tipuri de marfă, în așa manieră ca încărcătura să fie transportată în siguranță, chiar și în cele mai dificile condiții de drum. Noile remorci vor fi utilizate pentru înlocuirea unităților mai vechi, reducând astfel vârsta medie a vechiculelor din flota Filip Spedition la 1 an vechime.

Noile remorci Schmitz Cargobull vor intra treptat în folosință, în perioada septembrie – decembrie 2014, sporind pas cu pas calitatea serviciilor de transport prin modernizarea flotei de vehicule cu ultimele facilități tehnice din industrie.

În această secțiune
Distribuie în Social Media
Legături rapide
Contact

Strada Avrig 43, Arad, 310147, România

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Fax +40 – 257 – 216 – 657
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Google+ Pagina oficială
Twitter Urmăreşte profilul