Strategie operaţională. Excelenţa se planifică.

Organizarea excelentă a proceselor şi activităţilor din cadrul Filip Spedition garantează pentru siguranţa şi predictibilitatea serviciilor. La noi, fiecare expediţie urmează linii directoare clare.

Coordonarea eficientă a timpului, garantarea siguranţei şi oferirea de servicii de calitate sunt elementele ce fac diferenţa în domeniul transporturilor internaţionale. Experienţa acumulată până în prezent ne-a ajutat să ne perfecţionăm toate aceste aspecte şi să dezvoltăm o strategie operaţională care ne-a condus către cele mai bune rezultate, prin metode testate.

Implementare orientată către eficienţă

Călătoriile reuşite se pregătesc temeinic. De aceea, tratăm cu maximă atenţie implementarea proiectelor noi. Fiind cea mai sensibilă etapă în începutul unei colaborari, ne concentrăm pe o implementare rapidă şi eficientă din punct de vedere al costurilor. Activitatea de implementare se bazează pe identificarea corectă a cerinţelor clienţilor şi satisfacerea promptă a acestora.

Optimizare prin standardizare

Călătoriile confortabile se bazează pe soluţii simple. Astfel, Filip Spedition propune partenerilor săi de drum soluţii standardizate, adaptate fiecărui tip de industrie. Experienţa acumulată din proiecte cu activităţi specifice este utilizată pentru optimizarea şi îmbunătăţirea operaţiunilor. Fiecare serviciu dedicat unui anumit tip de industrie este analizat şi orice modificare operaţională cu scop de îmbunătăţire a procesului este aplicata imediat tuturor clienţilor din aceeaşi categorie.

Evaluarea succesului

Măsurarea permanentă a gradului de succes al fiecărui proiect constituie modul în care noi ne evaluăm activitatea, cu scopul de a oferi partenerilor noştri acel sentiment de siguranţă şi încredere că totul va fi livrat în cele mai bune condiţii şi în timp util.

 

 

 

 

Distribuie în Social Media
Transport în Europa Acoperire
Contact

Str. C. C. Dumbrava Roșie, Nr. 1, AR 310412

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Twitter Urmăreşte profilul