Standarde fără jumătăţi de măsură

Calitatea şi eficienţa serviciilor, precum şi continua îmbunătăţire a modului şi mediului de lucru sunt unele dintre orientările strategice cheie ale companiei Filip Spedition.

Suntem conştienţi că pentru satisfacerea aşteptărilor setate de clienţi şi pentru livrarea unor soluţii pe măsura acestora, activitatea trebuie să respecte anumite standarde bine delimitate. Preocuparea permanentă pentru un mediu de muncă sigur şi sănătos, precum şi investiţia în tehnologii moderne reprezintă condiţii fundamentale pentru o funcţionare stabilă şi sigură.

Derularea activităţilor zilnice din cadrul Filip Spedition respectă şi aplică următoarele politici:

La Filip Spedition urmărim întotdeauna menţinerea unei echipe profesioniste şi motivate. Acest lucru îl obţinem prin asigurarea unor condiţii de lucru cât mai bune şi reducerea rotaţiei de personal sau a absenteismului. Aplicarea acestui obiectiv presupune promovarea sănătăţii şi siguranţei la locul de muncă printr-o evaluare eficientă a riscurilor în mediul de lucru şi prin monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor, asigurându-le acestora examene medicale periodice.

Beneficiem de certificarea TÜV Austria pentru sistemul integrat de management al calității care cuprinde următoarele standarde: ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001. Implementarea OHSAS 18001 constituie un instrument eficace pentru organizarea și concentrarea eforturilor organizației noastre în vederea unei mai bune controlări și gestionări a riscurilor profesionale (accidente, incidente și boli profesionale) și a îmbunătățirii considerabile a performanțelor profesionale.

În planificarea procesului de lucru avem întotdeauna în vedere îmbunătăţirea managementului deşeurilor prin reducerea, depozitarea sau eliminarea acestora, în conformitate cu cerinţele de mediu în vigoare. Personalul nostru este permanent instruit în utilizarea celor mai eficiente tehnici de mentenanţă şi folosire ale utilajelor şi echipamentelor, pentru reducerea poluării solului şi poluării atmosferice.

Certificat ISO14001 Descarcă
Certificat ISO9001 Descarcă
Certificat OHSAS 18001 Descarcă
Certificat GMP+ Descarcă
Distribuie în Social Media
Legături rapide
Transport în Europa Acoperire
Contact

Str. C. C. Dumbrava Roșie, Nr. 1, AR 310412

Telephone +40 – 257 – 256 – 796
Email office@filipspedition.ro
Comunitatea social media
LinkedIn Profilul oficial
Facebook Urmăreşte pagina
Twitter Urmăreşte profilul